Om Restrospektre

Podcastet Retrospektre fik sin start i Sommeren 2018, hvor vennerne Nadia og Benjamin overvejede, om andre folk ville være interesseret i deres mærkelig samtaler om film. Efter en del planlægning blev der udviklet et koncept om at gennemgå skrækfilm, og udnytter Nadias store viden om denne genre, og Benjamins tilfældige viden om næsten alt andet.

Om Benjamin

Da Nadia mødte Benjamin første gang, sad han til en fest udklædt som en belgisk bondedreng og var den eneste, der gad snakke med hende. Det blev starten på et venskab, der betyder, at der nu altid er en, der griner af hendes jokes og som vil se de rædselsfulde film, hun tvinger ham til, ligesom hun engang skulle sidde gennem en hel fest, hvor alle spillede kedelige brætspil og snakkede om Marvel. Det er dog en lille pris at betale, for Benjamin er 10 ud af 10 og en af de klogeste i verden, hvis man spørger Nadia.

 
IMG_5786.jpg
 
IMG_5776.jpg

Om Nadia

Da Benjamin mødte Nadia, var de tydeligt at de begge havde meget til fælles. En kærlighed for filmmediet, især små detaljer og instruktørenes udvikling blev hurtigt et samtaleemne. Med en virkelig imponerende viden om skrækfilm er Nadia altid klar til at snakke obskure referencer, som Benjamin til tider forstår. Hvis han ikke gør det, antager han blot der er tale om en af Nadias klassiske jokes. Og disse 'sjove' jokes til trods er Nadia altid en fest at være sammen med.